De afterparty!

Eindfeest Bar 0.020 | 1 februari | 14:00-23:00 uur

Dry January, voor sommigen een periode van rust en bezinning, voor anderen de hel op aarde. Wij hebben vanuit Bar 0.020 inmiddels de mooiste verhalen en motivaties gehoord om te stoppen met alcohol: gezondheid, verslaving, zwangerschap, smaak, tot het rennen van marathons aan toe. Dat het niet verkeerd is om zo nu en dan te stoppen, dat is inmiddels wel duidelijk, wij plakken er zodoende wellicht ook nog een periode aan vast.

Maar… In de tussentijd willen we iedereen die het een maand zonder alcohol heeft moeten stellen en het Echt. Geen. Seconde. langer meer uithoudt graag belonen voor het feit dat ze het hebben volgehouden!

Laat die brakke ochtenden, het draaierige gevoel, die “goede” gesprekken, de nadorst en de slechte beslissingen maar komen! Want op 1 februari gaat het dak eraf. Dan tovert Bar 0.020 haar bar om tot een kroeg mét alcohol! We sluiten de tap aan, stoffen de flessen wijn, gin en wodka af en hebben inmiddels 10 DJ’s opgelijnd die voor het muzikale vermaak zullen zorgen.

We hebben daarbij rekening gehouden met iedereen die zich een stuk in de kraag wil drinken, want de bar zal overdag open zijn tussen 14:00 – 23:00 uur. Op tijd naar bed dus, om die eerste kater van 2020 iets dragelijker te maken.

Uiteraard kan ook iedereen bij ons terecht die nog een tijdje zonder alcohol door wil, want het aanbod alcoholvrije dranken blijft ongewijzigd!

Kortom
Datum: 1 februari
Tijd: 14:00 – 23:00 uur
Muziek: 10 DJ’s!
Locatie: Bar 0.020 | Akhnaton – Nieuwezijds Kolk 25, Amsterdam
Kaartje: niet nodig, enkel een kleine bijdrage aan de deur

Hang je beste outfit klaar en stop je glimlach alvast in je handtas. Wij zien je graag over een week in Bar 0.020!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *